Hello my old blog. I have missed you. I have been in a nebula of thoughts and swirls of laziness. I have decided to start writing again. It is not such a difficult thing once I get started. This year seems to have gone so fast and it has been so busy that I can seldom recall moments of boredom or free time. But I also know that everything is but an excuse to lack of discipline and organisation, of which I am still a victim of.
Christmas have passed, we spent it at home, just the 3 of us enjoying our small but tight family group. Much love surrounded our celebration and much food too. I cooked for what it seemed a family of 20. Got up at 8 to hit the shops early before the waves of people washed the car parks and started cooking at 10. Non stop I chopped, mixed, baked, fried, stirred, washed and sprinkled until 5 pm, when exhausted I laid in bed to close my eyes for 15 minutes before showering and getting dressed for the occasion.
For the first time in the history of this Argentinean family we served a vegetarian menu. So I can proudly say that no animals were harmed for the creation of our Christmas banquet, except for the tuna. Sorry about that little fish. We will try to do without you next time. One thing at a time. Here are a few photos of our banquet, including entrees and some of the desserts.
Hola mi viejo blog. Te he extranado. He estado en una nebula de pensamientos y revoltijos de vagancia para escribir. Pero ahora he decidido comenzar otra vez. No es algo tan dificil una vez que se empieza. Este ano parece haberse ido tan rapido y fue tan atareado que casi no recuerdo momentos de aburrimiento o de tiempo libre. Asi y todo se que casi todo es una excusa para mi falta de disciplina y organizacion de la cual soy aun una victima.
Navidad paso, lo pasamos en casa, solo los tres disfrutando de nuestro pequeno pero cercano grupo familiar. Mucho amor rodeo nuestra celebracion y mucha comida tambien. Cocine para lo que parecia ser una familia de 20. Me levante a las 8 de la manana para ir temprano a comprar antes de que las olas de gente lavaran los estacionamientos y empeze a cocinar a las 10. No pare de cortar, picar, mezclar, hornear, fritar, revolver, lavar y decorar hasta las 5 pm, cuando exhausta me tire en la cama por 15 minutos antes de banarme y vestirme para la ocasion.
Por primera vez en la historia de esta familia Argentina servimos un menu vegetariano. Asique puedo decir con orgullo que no animales fueron sacrificados para la creacion de este banquete navideno, excepto por el atun. Perdon por eso pescadito. Tratare el ano que viene de arreglarmela sin vos. De a poco, una cosa por vez. Aca hay algunas fotos de nuestro banquete, incluyendo las entradas y algunos de los postres.
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